Viksjöfors kulturpedagogiska skola

Välkommen till vår webb! Här kan du följa oss på BLOGGEN och läsa om de Erasmus+projekt som vi driver (ofta tillsammans med Viksjöforsbaletten): e-ARTinED, MultiLib , MUSILIB, ARTinLAN och rhythm4inclusion.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Här kan du se över hundra filmer,  bilder och tidningsurklipp, du kan läsa lärarhandledningar och andra texter från – och om – vår kulturpedagogiska verksamhet (t.ex. hur Lärarförbundet rankat oss i jämförelse med övriga kommuner i Sverige) och du kan få en inblick i det aktiva föreningslivetvår by.

Titta gärna under ALL PAGES längst ner t.v. på denna sida: 171 sidor systematiserad dokumentation!
WEBSITE IN ENGLISH

 

Creative Commons-licens

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *