Webbstjärnan 2015

WEBBSTJÄRNAN 2015:1

Två webbsidor i finalen! Vi åkte till Edsbyn för att träffa de andra Webbstjärnorna och bli fotograferade av Ljusnan. Sen gjorde vi olika studiebesök i grupper och redovisade våra intryck för varann. Innan vi åkte hem samlades vi och lekte i Öjeparken.

WEBBSTJÄRNAN 2015:2

Heja Viksjöfors och heja Voxnadalen! Här kommer bilder från finalen 2015>> Såhär gick det till när vi tog oss dit:
image

Viksjöfors Kulturpedagogiska Skola klarade förstaandra, tredje och -fjärde gallringen! och är i final i Webbstjärnan tillsammans med Voxnadalens Fyror! Segrarna koras på hotell Rival i Stockholm den 11 maj. Webbstjärnan välkomnar 5 elever och två lärare från varje nominerat lag till prisutdelningen.

Alla på mellanstadiet hos oss vill åka med ner och det hade verkligen varit jättekul! 🙂 Allra roligast hade det blivit om alla bloggare i Voxnadalens fyror och Viksjöfors hade rullat ner till huvudstaden! Men…

🙁 Vi måste lösa urvalet med lottens (!) hjälp:

Vi skickar Emil, Leija, Methawee och Sanna från fyran, Kevin och Vilma från femman samt Lotten från lärarna. Övriga fyror i Voxnadalen som har tävlat på filmbloggen skickar varsin representant (d.v.s 6 elever) samt två lärare. Sammanlagt blir vi en trupp på 15 personer.

WEBBSTJÄRNAN 2015:3

Webbstjärnan 2015: voxnadalensfyror. se (numera .com)

Tack

till årets fyror
…och till fjolårets fyror
…och till alla lärare
…och till Josefin!
för allt arbete med det vinnande bidraget Voxnadalens Fyror! och tack alla för allt arbete med vårt finalbidrag ARTinED Viksjöfors!

BONUS: Alla Voxnadalens fyror firar segern med en heldag i Furuviksparken 🙂

LÄS MER

IT i läroplanen
Källkritik
Om bloggen
Vad är webbstjärnan?
Webbkurs för elever

TILL BLOGGEN.

artinedviksjofors av Viksjöfors Kulturpedagogiska Skola är licensierad under en Creative Commons Erkännande-DelaLika 4.0 Internationell licens.Based on a work at http://artinedviksjofors.se/.Tillstånd utöver denna licens kan vara tillgängligt på http://artinedviksjofors.se/.